Raad van BestuurVan De Woestijne Karen
Ondervoorzitter

Schepens Rik
Voorzitter

Janssens Luc
HR & financieel overviewer

Dejaegher Mark
Afgevaardigd Bestuurder & Penningmeester

Geyssens Glenn
Secretaris

De Prins Lieven
Bestuurder

Rosseel Luc
Bestuurder

Uitgebreide Raad van Bestuur

Uitgebreide Raad van Bestuur CIB Oost-Vlaanderen.


v.l.n.r. René Peeters, Luc Janssens, Mark Van De Woestijne, Luc Rosseel, Hendrik Nelde, Luk Burgelman,
Jacques Wollaert, Marie-Pascale Pannier, Mark Dejaegher, Jo Appelmans, Willy Haegens (Voorzitter),
Filip Dewaele, Patrick Jacobs, Hendrik De Vos, Hilaire Eycken.

CIB, de Confederatie van Immobiliënberoepen, is in Vlaanderen de grootste en meest representatieve beroepsvereniging voor vastgoedmakelaars & syndici.Met om en bij de 1450 leden (kantoren) vertegenwoordigt CIB meer dan 2000 vastgoedmakelaars in Vlaanderen. Om die reden is CIB dé gesprekspartner en bemiddelaar bij uitstek voor overheden en andere beroepsorganisaties, met name het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO’s, het Vlaams Overleg Ruimtelijke Ordening en Huisvesting (VLORO), UNIZO en het Vlaams netwerk van ondernemingen (VOKA), enz. CIB is dé drijvende kracht achter de professionalisering van het beroep van vastgoedmakelaar. Een CIB-makelaar is een goed opgeleide en uitstekend geïnformeerde beroepsbeoefenaar, die op de hoogte blijft van de laatste evoluties op de markt en die zich permanent bijschoolt. Het imago van het beroep van vastgoedmakelaar, de kwaliteit van de dienstverlening en de bescherming van de consument zijn zaken die CIB hoog in het vaandel draagt. Met de slogan “vastgoed zonder kopzorgen” profileert CIB zich dan ook als een echt kwaliteitslabel.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste ledenvoordelen van CIB Oost-Vlaanderen :

1. Netwerking
Onze ledenvergaderingen bieden de uitgelezen kans o m contacten te leggen met andere vastgoedprofessionals. Daarnaast organiseren we diverse netwerkevenementen waarop u vastgoedprofessionals, partners en het groot publiek ontmoet: o.a. BIS Beurs, workshopdagen, nieuwjaarbanket, studiedagen.

2. Informatie
We volgen de actualiteit in de vastgoedwereld op de voet en informeren onze leden met een elektronische nieuwsbrief en onze website www.cibovl.be. CIB leden ontvangen ook het tijdschrift Vastgoedflitsen en het magazine CIB-info. Tijdens de l edenvergaderingen worden interessante gastsprekers uitgenodigd over actuele vastgoedtopics. CIB geeft aan haar leden kortingen op VIVO vastgoedopleidingen.

3. Juridische ondersteuning
Onze leden kunnen voor gratis eerstelijnsadvies terecht b ij onze juridische adviseurs. Verder stelt de organisatie modeldocumenten en syllabi voor vastgoedmakelaars en syndici ter beschikking via www.cibweb.be.

4. Partnerships
CIB heeft akkoorden gesloten met interessante partners, die een meerwaarde kunnen opleveren aan de leden. CIB werkt met een vastgoedloket waarop u oa een elektronische keuring of EPC kan aanvragen bij partner BTV.

5. Interessante initiatieven
Het bouw- en immosalon (BIS-immosfeer) vindt jaarlijks plaats, begin oktober, in de hallen van Flanders-Expo. De beurs is intussen al aan haar 25ste editie toe en met maar liefst 380 exposanten en 80.000 bezoekers is het de grootste en belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen. CIB-leden kunnen aan zeer voordelige voorwaarden deelnemen aan de BIS-beurs.

6. FEDnet
Via FEDnet brengt CIB onroerende goederen van overheden en grote instellingen in portefeuille die anders voor de individuele vastgoedmakelaar onbereikbaar zijn. Via dit uniek systeem kunnen dergelijke eigendommen door iedere bij FEDnet aangesloten makelaar te koop worden aangeboden.


Onze Partners

  • Concordia
  • Logic-Immo
  • Luminus
  • BTV
  • Roularta
  • 140
  • Eternit
  • Partena
  • Office Solutions
  • IP Building